Nors Švedija iš Prancūzijoje vykstančio Euro 2016 turnyro ir savo žvaigždės Z. Ibrahimovičiaus tikėjosi labai daug, turnyras skandinavams baigėsi itin nesėkmingai. Švedai nelaimėjo nė vienų rungtynių, Zlatanas neįmušė nė karto ir dar nepasibaigus čempionatui paskelbė, kad baigia karjerą nacionalinėje komandoje.

Nors 34-erių metų futbolo superžvaigždė yra pagarsėjusi savo aikštingu charakteriu, ciniška ir įžūliais pareiškimais, Švedijoje Zlatanas garbinamas taip, kaip Argentinoje Diego Maradona ar Lionelis Messi. Dėl šios priežaties žinutė apie futbolininko pasitraukimą švedų tarpe buvo priimta labai jautriai.

Tuo meistriškai pasinaudoti įstengė „Volvo“ kompanija, sukūrusi už širdies griebiančią reklamą. Jos pagrindiniu veidu tapo Zlatanas, iš Prancūzijos kartu su šeima sugrįžtantis į savo namus – Švediją.

Stadione užgęsta šviesos, Zlatanas nusiima kapitono raištį, sėda už automobilio vairo ir kartu su savo sūnumis Maximilianu ir Vincentu bei ilgamete savo gyvenimo drauge Helena Seger keliauja į gimtąją Malmę. O ten – ir pirmieji namai, ir pirmoji futbolo aikštelė...

Švedijoje ši reklama sulaukė neregėto populiarumo, šiuo vaizdo įrašu savo feisbuko profilyje pasidalijo ir pats Z. Ibrahimovičius, greta palikęs žinutę ateities kartoms.

„Atėjo laikas kabinti marškinėlius ir perleisti estafetę jaunesniems. Viena istorija baigiasi, kita prasideda. Volvo #MadeBySweden“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)