„Kaip visada reikia pagerinti žaidimą, prisitreniravome nemažai, dabar reikia žaidybinės patirties. Žiūrėsime savo klaidas, šlifuosime žaidimą. Labai reikia tos varžybų patirties. Kaip nuvažiavome į Makedoniją pas stipresnį varžovą ir sutrikome. Manau mums tos varžybos padės“.



Kapitono teigimu, rinktinę kamuojantis jaudulys neturėtų būti didelė problema. Jo manymu, visiems žaidėjams tereikia įsivažiuoti į ritmą ir parodyti tikrąsias savo galimybes. R. Javtokas taip pat tikisi, kad laimėtose klampiose rungtynėse prieš Makedonijos rinktinę (62:50, - DELFI), lietuviai neparodė tikroj veido.

„Nežinau, tikiuosi, kad mažai matėme to veido, potencialo turime žymiai daugiau. Per treniruotes atrodome tikrai geriau, tik reikia tą įgyvendinti varžybose“, - sakė R. Javtokas.

Antradienio treniruotėje jau dalyvavo Kšyštofas Lavrinovičius, kuris į Makedoniją nevyko dėl šeimos pagausėjimo – šeštadienį Rusijoje gimdė krepšininko žmona. Tuo tarpu Jonas Valančiūnas praleido treniruotę dėl asmeninių priežasčių, pažadėjęs vėliau padirbėti individualiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)