Prieš Tokijo olimpines žaidynes pernai vokiečiai gražiausia sportininke titulavo lengvaatletę 23-jų Alicą Schmidt.

Kam atiduoti karūną šioje kategorijoje prieš Pekino žiemos olimpines žaidynes ilgai ieškoti nereikėjo – šuolių su slidėmis atstovė prieš beveik metus šypsojosi savo gerbėjams iš pirmųjų „Playboy“ žurnalo viršelių.

Tuomet fotosesijoms paplūdimyje vadovavo jos draugas, profesionalus fotografas Luke'as Craftas.

Oficialioje J. Seyfarth „Instagram“ paskyroje ją stebi per 53 tūkst. fanų, tačiau dar vieną gerbėjų minią ji pritraukė visiškai kitoje paskyroje, kurioje prisistato pseudonimu Nayeli. Pastarojoje ji turi apie 23 tūkst. gerbėjų.

Drabužius nusimetusi sportininkė ant vokiečių „Playboy“ žurnalo versijos viršelio pasirodė 2021 metų kovą. Tuomet ji pasidžiaugė fotosesija ir vadino ją nuotykiu.

„Esu labai laiminga ir dėkinga už šį laiką ir su meile darytas nuotraukas. Laikas su tais žmonėmis man buvo itin vertingas“, – tuomet sakė ji.

Olimpinėse žaidynėse ji debiutavo 2018 metais Pjongčange.

2019 metais J. Seyfarth laimėjo du komandinius aukso medalius pasaulio taurėje ir buvo laikoma viena iš favoričių Pekino žiemos olimpinėse žaidynėse.

Tiesa, vilčių vokietė nepateisino. Finaliniame Pekino olimpinių žaidynių moterų šuolių su slidėmis etape tarp 30-ies dalyvių J. Seufarth (168,6 taško) liko 19-oje vietoje, o ant prizininkų pakylos lipo jos tautietė Katharina Althaus.

Pastaroji iškovojo sidabro medalį (236,8), o auksą ir bronzą laimėjo Slovėnijos atstovės, atitinkamai Ursa Bogataj (239) ir Nika Kriznar (232).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)