Žinių pranešėja skelbia naujieną, kad Korėjiečiai grupių etape 7:0 sumindė Japoniją, 4:0 sutriuškino JAV, ir 2:0 nugalėjo Kiniją ir atkrintamosiose žais su portugalais.

Reportaže taip pat rodomi korėjiečių žaidimo epizodai, pilnos tribūnos sirgalių, Rio de Ženeiro fanų zonoje rungtynes stebintys fanai džiaugiasi šios rinktinės pelnytais įvarčiais ir ploja Šiaurės Korėjos diktatoriui Kim Jong Unui.

Kad tai internautų pokštas paskelbė svetainė sports.yahoo.com, teigdama, kad pranešėjos lūpos neatitinka kalbamų žodžių ir dialektas yra neteisingas. Taip pat pranešama, kad šis vaizdo įrašas negali būti realus, nes Šiaurės Korėjoje didžioji dalis pasaulio čempionato rungtynių yra transliuojamos, todėl šios šalies žmonės žino, kas iš tikrųjų vyksta Brazilijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)