Apie netikėtą automobilio gedimą pats V. Žala paskelbė ir socialiniuose tinkluose bei paaiškino, kad automobilis sustojo dėl turbinos tepalo cirkuliacijos problemos.

„Pagal pirminį planą šiuo metu ekipažas jau turėjo būti įpusėjęs testinį greičio ruožą. Bet automobilis vis dar BRX aptarnavimo zonoje ir šiandien testuose nedalyvaus. Pavažiavus vos 500 m išlindo turbinos tepalo cirkuliacijos problema ir kompiuteris išjungė variklį. Ne tokios pradžios tikėjomės, bet geriau dabar nei varžybų metu“, – skelbė lenktynininkas.

Dakaro ralis startuoja jau gruodžio 31 dieną, būtent šią dieną įvyks ralio prologas. Startas pirmajam greičio ruožui bus duotas pirmosios Naujųjų metų dienos ryte.

2023-ųjų metų Dakaro ralis truks 14 dienų, o tai reiškia, kad lenktynininkai varžysis dviem dienom ilgiau nei praėjusiais metais, o visų varžybų metų greičio ruožuose įveiks per 4700 kilometrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)