UEFA patvirtino, jog keli žmonės nugabenti į ligoninę po sužeidimų, kuriuos sukėlė protestuotojas, besileidęs į stadioną parašiutu prieš pat Prancūzijos ir Vokietijos mačą.

Pranešama, kad parašiutininkui įsipainiojus į kameras laikančius ir valdančius trosus, į aikštę ir į tribūnas virto metalinės kontrukcijos, arti pavojaus liko Prancūzijos rinktinės strategas Didier Deschampsas.

Vokiečių „Greenpeace“ „Twitter“ paskyra tvirtina, jog šis „pasirodymas“ nukreiptas prieš EURO 2020 rėmėją „Volkswagen“, reikalaujama nutraukti benzininių ir dyzelinių automobilių pardavimą.

"Greenpeace" protestuotojas EURO 2020 metu


Primename, EURO 2020 pergale pradėjo Prancūzijos rinktinė. Pasaulio čempionai antradienį Miunchene „mirtininkų“ vadinamos F grupės rungtynėse 1:0 (1:0) nugalėjo Vokietijos futbolininkus. Vienintelį įvartį pastarieji pelnė į savo vartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)