Dėl peršalimui būdingų simptomų trečiadienį pusfinalyje su Maroku (2:0) nerungtyniavo įprastai starto sudėtyje pasirodantys gynėjas Dayotas Upamecano iš Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) klubo ir saugas Adrienas Rabiot iš Turino „Juventus“ (Italija).

Blogai pasijutęs ant vejos nežengė ir „Bayern“ krašto puolėjas Kingsley Comanas.

Prancūzijos vairininkas Didier Deschampsas svarstė, jog trys jo futbolininkai tiesiog peršalo.

„Oro temperatūra Dohoje pastaruoju metu šiek tiek nukrito, bet oro kondicionieriai visur vis tiek veikia maksimaliu pajėgumu. Visas jėgas aikštėje paliekančių žaidėjų imuninė sistema kenčia, tad nenuostabu, jog atsparumas ligoms sumenksta. Saugomės, kad tai neišplistų tarp kitų futbolininkų“, – komentavo D. Deschampsas.

Dėl kelio traumos dar pačioje turnyro pradžioje iš rikiuotės visam čempionatui prancūzų stovykloje iškrito ir „Bayern“ gynėjas Lucasas Hernandezas.

Savo ruožtu, su titulą ginančiais „mėlynaisiais“ sekmadienį susiremsianti Argentina laukia žinių dėl „Juventus“ krašto puolėjo Angelio Di Maria, kurį stabdo kojos raumens problemos. Traumuotų sąraše prieš pusfinalį su Kroatija (3:0) buvo ir „Sevilla“ (Ispanija) atakuojantis saugas Papu Gomezas, nors tikimasi, kad 34-erių veteranas artimiausiu metu pasveiks.

Kelias iki pasaulio čempionato finalo

Šeštadienį dėl trečios vietos kovos Kroatija ir Marokas.

Zlatko Daličiaus ekipoje nerimaujama dėl pusfinalyje susižeidusio Milano „Inter“ (Italija) saugo Marcelo Brozovičiaus. Be to, ant atsarginių suolo tikrai nebus Z. Daličiaus asistento Mario Mandzukičiaus – buvęs ilgametis rinktinės puolėjas ir praėjusio pasaulio čempionato žvaigždė neatlaikė pusfinalio įtampos bei užsidirbo raudoną kortelę dėl ginčų su teisėjais.

Maroką prieš turnyro finišą kamuoja daugiau rūpesčių.

„Stovime ant paskutinių likusių kojų“, – vaizdžiai situaciją apibūdino lygiaverčių žaidėjų gausa nepasižyminčios ekipos strategas Walidas Regragui.

Tirštos miglos gaubia marokiečių gynėjų grandį – sveikatos problemų turi Romainas Saissas, Nayefas Aguerdas ir Noussairas Mazraoui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją