Pirmadienį Vengrijos sostinėje Budapešte surengtos spaudos konferencijos akimirka socialiniuose tinkluose greitai tapo virusine. Vos tik atėjęs, C. Ronaldo nuo stalo patraukė du ant jo stovinčius „Coca-Cola“ gėrimo buteliukus ir į ranką paėmė vandens talpą.

„Gerkite vandenį“, – iškėlęs vandens buteliuką į viršų paragino Cristiano, netrukus nemaloniu tonu pro dantis ironiškai iškošęs „Coca-Cola“ gėrimo pavadinimą, leisdamas suprasti, ką galvoja apie šį limonadą.

Puikia fizine forma išsiskiriantis 36-erių C. Ronaldo garsėja kaip sveikos gyvensenos propaguotojas ir vengia daug cukraus turinčių produktų: viename iš savo naujausių interviu portugalas tvirtino likęs pasibaisėjęs, kai sūnus jo paprašė nupirkti „Coca-Cola“ gėrimo ir bulvių traškučių.

Kaip skelbia „The Athletic“, toks vienos ryškiausių pasaulio futbolo žvaigždžių poelgis turėjo įtakos „Coca-Cola“ kompanijos akcijų kainai.

Pirmadienį atsidarius biržoms vienos akcijos vertė siekė 56,1 JAV dolerio, tačiau baigiantis Portugalijos rinktinės spaudos konferencijai, akcijos kaina smuko iki 55,2 JAV dolerio.

Tai – 1,6 proc. akcijos kainos sumažėjimas, reiškiantis, kad bendra „Coca-Cola“ rinkos vertė trumpam sumenko 4 mlrd. JAV dolerių.

Tiesa, „Coca-Cola“ vertė vis dar siekia 239,5 mlrd. dolerių, o akcijos kaina nuo pirmadienio jau šiek tiek palypėjo aukštyn ir trečiadienį perpiet siekė 55,4 JAV dolerio.

Oficiali Europos futbolo čempionato rėmėja „Coca-Cola“ negalėjo nesureaguoti į tokį C. Ronaldo akibrokštą. Oficialiame savo pasisakyme įmonės atstovas pažymėjo, kad „kiekvienas gėrimus renkasi pagal savo skonį ir poreikius, o futbolininkai spaudos konferencijų metu kartu su „Coca-Cola“ ir „Coca-Cola Zero Sugar“ gėrimais gauna ir vandens buteliukų“.

Pažymėtina, kad C. Ronaldo pavyzdžiu pasekė ir Prancūzijos rinktinės žaidėjas P. Pogba, po rungtynių su Vokietija Miunchene vykusios spaudos konferencijos metu nuo stalo patraukęs kito oficialaus čempionato rėmėjo – „Heineken“ buteliuką.

28-erių P. Pogba yra musulmonas ir nevartoja alkoholio. Tiesa, pažymėtina, kad jo patrauktame „Heineken“ buteliuke buvo nealkoholinis alus.

Primename, kad tiek Portugalija, tiek Prancūzija čempionatą pradėjo pergalingai. F grupėje portugalai 3:0 nugalėjo Vengriją, o prancūzai 1:0 įveikė Vokietiją.

Tiek C. Ronaldo, tiek P. Pogba buvo išrinkti geriausiais rugntynių žaidėjais.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)