Tačiau ypač ilgos dienos pabaigoje L. Kancius turėjo pagrindo šypsotis: pirmą kartą jis pateko į TOP-10 – etapo įskaitoje užėmė 9 vietą.

„Galvojau, kad šis greičio ruožas niekada nesibaigs. Nuo 300-ų kilometrų ėmiau skaičiuot naujus kilometrus po vieną ir laukiau pabaigos, bet jos dar ilgai nesimatė.

Po 300 km prasidėjo tokios didelės kopos, tempo nebuvo, neįsivaizduoju, kiek ten laiko užtruko.

Po greičio ruožo dar 270 km grįžimas iki bivako. Mačiau, kad konkurentai stipriai grybavo. Buvo labai sudėtinga situacija, ypač per pirmus 100 km. Mažinau tempą, kad nedaryčiau klaidų.

Bet jų išvengti nepavyko, padariau ir aš jų, praradau kokias 20 min.

Kelintas, 9-as? Galėtų būti ir geriau“, – „Igo2Dakar“ interviu reziumavo L. Kancius, kuris pirmoje distancijos pusėje vienu metu buvo pakilęs į 5-ą vietą.

Jis bendroje įskaitoje lieka 11 pozicijoje, nuo lyderio argentiniečio Nicolas Cavigliasso atsilieka kiek daugiau nei 6 val., nuo 10-oje pozicijoje esančio Toni Vignut – 1 val. 5 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)