Vokietijos futbolininkai penktadienį Senojo žemyno pirmenybių ketvirtfinalyje 4:2 nepaliko jokių vilčių Graikijos rinktinei ir savo tolimesnius varžovus sužinos sekmadienį, kai dėl bilieto į pusfinalį kovos Anglijos ir Italijos nacionalinės ekipos.

„Manau, kad Italijos komanda yra šiek tiek stipresnė, tad mes norėtume pusfinalyje žaisti su anglais“, – 28-erių Ph. Lahmo žodžius cituoja soccerway.com.

„Bet kokiu atveju tai bus didžios ir sunkios rungtynės, nepaisant varžovo. Tad mums belieka jų sulaukti“, – pridūrė 90 rungtynių rinktinėje sužaidęs vokietis.

Penktadienio susitikime Ph. Lahmas pelnė pirmą rungtynių įvartį, kuris jam buvo vos penktas per karjerą nacionalinėje komandoje.

„Retai mušu įvarčius, tad buvo jau pats laikas“, – linksmai pakomentavo gynėjas.

„Tikėjomės, kad graikai žais taip, kaip jie ir žaidė. Bet net ir tada reikia išnaudoti savo progas. Rungtynių pradžioje turėjome labai daug progų įvarčiams pelnyti ir jomis nepasinaudojome, o juk tada mums viskas būtų buvę daug lengviau. Tad patys apsunkinome sau rungtynes“, – teigė Ph. Lahmas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)