G. Petrus, įveikęs asmeninį ketvirtąjį Dakarą, juokėsi, jog paskutinis greičio ruožas nebuvo itin lengvas, nes akmenys išties buvo dideli ir pavojingi, o kas svarbiausia – jų buvo daug.

T. Jančys džiaugėsi, jog pirmajame asmeniniame Dakare ne tik pavyko pasiekti finišą, bet ir įgyti nemažai vertingos patirties.

„Daug ko galima išmokti, džiaugiuosi, kad galiu palyginti su „Africa Eco Race“, viskas super, mes finiše, tai buvo mūsų pagrindinis tikslas“, – sakė T. Jančys, kuris pridėjo, jog tiek Dakaras Saudo Arabijoje, tiek Afrikoje vykstantis ralio maratonas verti dėmesio.

G. Petrus aiškino, jog nežino ar norėtų penkis metus iš eilės važiuoti Saudo Arabijoje, tačiau pripažino, kad šių metų greičio ruožai buvo įdomūs.

„Reikės pažiūrėti, ką organizatoriai pasiūlys, gal išplės regioną, gal bus naujovių, gal trasos keisis, nes jų pačių trasų nelabai norėčiau kartot. Užteko“, – sakė G. Petrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)