Internete pasirodžiusiame vaizdo įrašė matyti, kad B. Vanago vairuojamas automobilis apvirto greitoje trasos dalyje, kai pasisuko šonu ir užvažiavo ant smėlio trasos borto. Incidento metu „Oscar“ vertėsi porą kartų.

„Sekmadienį turėjome sunkią ir tragikomišką dieną. Greičio ruožo pradžioje padariau klaidą“.

„Atrodė, kad po 20 minučių darbo galėsime toliau tęsti lenktynes. Bet viskas taip paprastai nesibaigė. Apie tai galėčiau parašyti knygą“, - po antro etapo finišo sakė B. Vanagas.

Lietuvos lenktynininkas įvertino avarijos nuostolius.

„Be apgadinto kėbulo ir prakirsto radiatoriaus, kurį reikėjo klijuoti bent 3 kartus, supilto apie 40 litrų (jei ne daugiau) vandens, pamesto stogo, kuris nuskrido su visomis GPS antenomis, virš 200 km pravažiavus be priekinio stiklo ir galiausiai dėl viso šito proceso pasibaigusio kuro, likus 12 km iki finišo, mes labai džiaugiamės būdami stovykloje“, - savo nuotykius trasoje pasakojo B. Vanagas.

Bendroje įskaitoje mūsiškiai yra 125-i. Anot jų, sekmadienis jam davė labai daug pamokų.

Pirmadienį sportininkai važiuos iš Piscos į Nazcą. Varžybų dalyviams teks įveikti daugiau nei 340 km, iš kurių 243 km bus greičio ruožas. Lietuviai startuos 29-i.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)