Tai nėra kažkas naujo žaidžiant Cristiano Ronaldo. Neretai į aikštę išbėgę Portugalijos žvaigždės gerbėjai puola jo link ir bent taip siekia jo dėmesio. Toks incidentas fiksuotas ir Vilniuje LFF stadione, kuomet Lietuva priėmė Portugalijos rinktinę.

Tačiau pirmadienį vakare tai nebuvo tas atvejis, kuomet „Lusail“ stadione rungtynių eigą sutrikdęs futbolo gerbėjas pultų prie C. Ronaldo.

Į aikštę įsiveržęs vyras buvo pasipuošęs Supermeno marškinėliais.

Ant jų priekio – užrašas „Save Ukraine“, ant nugaros – „Pagarba Irano moterims“, o rankose vyras laikė vaivorykštės spalvų vėliavą.

Jo sprintas trumpam pristabdė rungtynes, kurios buvo atnaujintos po geros minutės.

Vyrą sulaikę apsaugos darbuotojai jį pro tunelį išsivedė iš aikštės. Nėra aišku, ar asmeniui pateikti kokie nors kaltinimai ir ar jis perduotas policijai.


Primename, pirmenybių starte FIFA pagrasinus nubausti vaivorykštės spalvų raiščius ryšėsiančius futbolininkus, septynios Europos komandos nusprendė nemėginti tokiu būdu siųsti žinučių pasaulio čempionate Katare.

Jų komandų kapitonai planavo išreikšti savo poziciją dėl žmogaus teisių diskriminavimo Katare, kur vienos lyties asmenų seksualiniai santykiai laikomi kriminaliniu nusikaltimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją