33-ejų metų 208 cm ūgio vidurio puolėjui pirmadienį Los Andžele buvo atlikti nugaros tyrimai, kurių rezultatai brazilo nepradžiugino – dėl esamos būklės medikai primygtinai rekomendavo „Golden State Warriors“ aukštaūgiui praleisti žaidynes.

Visgi, nors olimpiniame turnyre A. Varejao nedalyvaus, jo sveikata jam neturėtų sutrukdyti rungtyniauti kitų metų NBA čempionate.

Šis praradimas Brazilijos rinktinei yra labai skausmingas. Dėl traumų žaidynių šeimininkams padėti negali ir dar du pajėgūs šalies aukštaūgiai – Tiago Splitteris (dirbs krepšinio komentatoriumi žaidynių metu) ir Vitoras Faverani.

Brazilai Rio de Žaneire vienoje grupėje kovos su Lietuvos, Ispanijos, Nigerijos, Kroatijos ir Argentinos rinktinėmis.

A. Varejao NBA lygoje rungtyniauja nuo 2004-ųjų ir didžiąją savo karjeros dalį praleido Klivlando -„Cavaliers“ komandoje, kurioje kurį laiką rungtyniavo kartu su Žydrūnu Ilgausku. Į Ouklandą brazilas persikėlė tik šiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)