Liepos 7 dieną laidos vedėja Daria Isaeva pasirodė su pavasarį tarptautinį skandalą sukėlusiais marškinėliais ant kurių puikuojasi užrašas „USSR“. Dieną po to kita laidos vedėja – Nika Nova – laidą pradėjo prie krūtinės įsisegusi raudoną žvaigždę su jos centre pavaizduotais kūju ir pjautuvu.

Tiesa, jau pirmosios „World Cup Daily“ laidos metu, birželio 14 dieną, viena iš laidos vedėjų pasirodė su sportine palaidine, ant kurios buvo Sovietų Sąjungos herbas ir užrašas „USSR“.

Dalis komentatorių po šiais įrašais klausia, kodėl „USSR“? Viename iš rusiškai parašytų komentarų ironiškai teigiama: „Kas jums su galva negerai, kad vilkite USSR marškinėlius? Tikrai atrodo, kad futbolas ir politika neturi nieko bendro.“

Marškinėlius pagamino Vokietijos sportinės aprangos gigantas „Adidas“. Dar gegužės mėnesį Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerija socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė savo pasipiktinimą. Įraše buvo teigiama, kad pasaulyje vis dar pasitaiko sergančių „imperine nostalgija“, tačiau iš „Adidas“ to buvo sunku tikėtis.

Po šių įvykių „Adidas“ nutraukė moteriškų suknelių su užrašu „USSR“ prekybą, tačiau įmonės puslapyje iki šiol galima nusipirkti marškinėlių su užrašu „USSR“.