Pateikiame Dakaro ralyje esančio fotoreporterio Tomo Tumalovičiaus įspūdžius.

Gintas grįžo į bivuaką iš ligoninės, jam lūžusi plaštakos dalis (delnakaulis - DELFI), bet visa kita - lyg ir sveika. Laimingai baigėsi kritimas ant nosies. Šalmas stebuklingas su snapu didelį smūgį sugėrė. Prie to pačio Gintą aptarnaujanti fura (vilkikas - DELFI) sugedo už kelių šimtų km, tai jis nei rūbų, nei daiktų jokių neturi.

Kadangi aš po lakstymų kopose kelias dienas jau savo koją įkišu tik į langetę, tai daviau jam savo kedukus (sportbačius - DELFI), kurie pavasarį įveikė New York pusmaratonį :).

Ir dar visą jo komandą, kurie ir neturėjo kur miegoti, priglaudėme. Paskutinį narį išgaudžiau prie laužo didžiulio ant suoliuko bandantį numigti. Tam ralis baigėsi taip pat, variklis užkalė. Tai atsivedžiau ir daviau savo miegmaišį, pats mašinoje bandysiu numigti kokią valandą... Na, čia nuotykių tikrai daug!

Po penkių dienų G. Igaris su „Yamaha“ bendroje įskaitoje buvo 103-ias. Primename, kad praėjusiais metais G. Igaris užėmė 81-ą vietą tarp 97-ių finišavusių motociklininkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)