Goal.com pranešė, jog tokį pageidavimą išreiškė pats L. Messi, kuris buvo pripažintas geriausiu praėjusią savaitę Katare pasibaigusio planetos čempionato žaidėju ir atvedė Argentiną į 36-erius metus lauktą pergalę.

Problema ta, jog finale „Albiceleste“ po baudinių serijos įveikė būtent titulą praradusius prancūzus.

Rungtynės buvo itin atkaklios, L. Messi pelnė du įvarčius, o jo bendraklubis Paryžiuje Kylianas Mbappe – tris. Maža to, aistras po mačo dar pakurstė Argentinos vartininkas Emiliano Martinezas, švęsdamas rūbinėje komandą raginęs „pagerbti“ K. Mbappe tylos minute, taip pat atsiimdamas geriausio vartų sargo prizą pasiuntęs nepadorų gestą „mėlynųjų“ gerbėjams.

Žiniasklaida skelbia, jog PSG baiminasi priešiškos savų sirgalių reakcijos, jei L. Messi primins jiems pralaimėtą finalą.

Svarbiausiose rinktinių varžybose laimėtus apdovanojimus pademonstruoti ir žaidėjų atstovaujamų klubų gerbėjams nėra naujiena, tačiau PSG mažiausiai norisi dar pakaitinti emocijas.

Simboliška, jog vienas turtingiausių Europos klubų priklauso būtent Kataro valdančiajai dinastijai.

„Ar mes išlaikysime tiek L. Messi, tiek K. Mbappe? Žinoma. Jie yra du geriausi pasaulio čempionato žaidėjai. Mums svarbiausia, kad PSG atstovai šiose pirmenybėse gerino visus įmanomus rekordus, o finalas buvo geriausias istorijoje.

Jeigu būtų mano valia, įteikčiau du trofėjus: vieną – Leo, kitą – Kylianui. Kaip Prancūzijos klubo vadovas, finale palaikiau šią šalį, liūdna dėl Kyliano, bet džiaugiuosi dėl L. Messi, jis to nusipelnė. Didžiuojamės ir ketvirtą vietą užėmusio Maroko gynėju Achrafu Hakimi“, – komentavo klubo prezidentas Nasseras Al Khelaifi.

PSG į aikštę grįš kitą trečiadienį Prancūzijos pirmenybių rungtynėmis su „Strasbourg“. Manoma, kad K. Mbappe jau žengs į aikštę, tuo metu Argentinoje vis dar švenčiančio L. Messi sugrįžimo data nėra aiški.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)