„Mes pirmiausiai esame nusiminę ir labai nusivylę“, – vėliau žiniasklaidos atstovams Katare kalbėjo emocingai VIP ložėje po tautiečių įvarčių šokinėjęs valstybės vadovas.

Po pralaimėto finalo jis nusileido į „Les Bleus“ rūbinę, kur guodė K. Mbappe ir kitus žaidėjus. „Mūsų futbolininkais galime tik didžiuotis, jie mus visus sužavėjo“, – sakė Prancūzijos prezidentas.

Jis gyrė K. Mbappe už „neįtikėtinai įspūdingą pasirodymą“ ir pažymėjo, kad rinktinės lyderiui yra tik 23-eri metai, o jis jau turi tokią patirtį – žaidė dviejuose pasaulio čempionato finaluose.

K. Mbappe per finalo rungtynes ir pratęsimą pelnė „hat-trick'ą“, o baudinių serijoje pridėjo dar vieną taiklų smūgį į varžovų vartus. Vis dėlto to neužteko – po baudinių serijos 7:5 triumfavo Argentina su neprilygstamuoju Lioneliu Messi priešakyje.

„Bravo Argentinos rinktinei, žaidėjams ir žmonėms“, – kepurę prieš naujuosius čempionus nepamiršo nusiimti E. Macronas.

Prancūzijos futbolininkai į gimtinę grįš pirmadienį, kur jų laukia paradas Eliziejaus laukuose nepaisant pralaimėjimo finale.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją