"Žinome, jog žaisime su viena Europos pirmenybių favoričių, pažįstame Lietuvos krepšininkus. Nežadame savęs tausoti. Lengvai nepasiduodame niekam",- apie būsimą ketvirtfinalio mačą su Lietuvos rinktine sakė Makedonijos ekipos treneris Marinas Dokužovskis.

Pasak jo, komanda savo žaidimu įrodžiusi, jog ne veltui iškopusi į ketvirtfinalį bei nuosekliai ir detaliai ruošianti žaidimo planą kiekvienam mačui.

Vaizdo reportaže – Makedonijos nacionalinės komandos žaidėjų Vlado Ilievskio, Predrago Samardžiskio, P.Antičiaus ir vyriausiojo trenerio Marino Dokužovskio komentarai apie dramatišką mačą su Rusija ir būsimą ketvirtfinalio dvikovą su Lietuvos rinktine.

"Žinojome, kad mače su Rusija turėsime problemų kovoje dėl kamuolio po krepšiais. Dėl traumos mūsų gretose negali rungtyniauti Todoras Gečevskis, o varžovų ekipoje - daug aukštų krepšininkų. Rusus išgelbėjo ilgesnis atsarginių žaidėjų suolelis. Varžovų pergalė visiškai dėsninga",- mačą reziumavo būsimųjų lietuvių varžovų treneris.

Pagarbiai apie Makedonijos krepšininkus spaudos konferencijoje atsiliepė nugalėtojų vyriausiasis treneris Davidas Blattas.

"Makedonijos komandos nepavadinčiau čempionato staigmena. Tačiau turiu pripažinti, jog ekipoje geri krepšininkai. Tai rimta rinktinė, kuri mus šiandien privertė žaisti blogai",- kalbėjo Rusijos krepšininkų treneris.

Jis pripažino, jog Rusijos ekipai buvę sunku žaisti, tuo vertingesnė esanti pergalė paskutinėse Europos pirmenybių aštuntfinalio etapo rungtynėse.

Rusijos rinktinės varžove "EuroBasket 2011" turnyro ketvirtfinalio etape Kaune bus Senojo žemyno vicečempionai Serbijos krepšininkai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją