28 metų krepšininkas neslepia gavęs pasiūlymą, kurio, kaip pasakytų garsusis Krikštatėvis, negalėjo atsisakyti.

Žinojo, kad Kaune žais metus

Nors dar nėra oficialiai pranešta, M. Pocius su „Galatasaray“ ekipa sudarė kontraktą pagal formulę 1+1.

M. Pocius praėjusį sezoną atstovavo Kauno „Žalgiriui“. Puolėjas sako, kad jau pasirašant sutartį su Lietuvos čempionais buvo aišku, kad čia jis žais vienerius metus.

„Toks jau krepšinis – niekada nežinau, kur pakryps kelias. Prieš pasirašant sutartį su „Žalgiriu“ ko gero tiek aš, tiek Paulius Motiejūnas žinojome, kad Kaune žaisiu vienerius metus. Tik tiek, kad būtų išpirka ir kad „Žalgiris“ kažkiek tų pinigėlių gautų. Tiesiog gavau gerą pasiūlymą, kurio buvo sunku atsisakyti. Kalbėjau su treneriu – jis labai gerai apie mane atsiliepė ir norėjo mane komandoje matyti. Taip kad tikrai nemačiau priežasčių, kodėl reikėtų nepasirinkti šios komandos“, - sako M. Pocius.

Visos mintys – apie rinktinę

M. Pocius pripažįsta, kad sudėjus parašus ant naujosios sutarties jokių pašalinių minčių nebelieka – visos mintys sukoncentruotos į darbą su rinktine.

„Dažniausiai taip jau būna tos rinktinės vasaros, kad jau pirmą savaitę turi sutartį. Aišku, dabar ramiau, nes yra draudimas ir panašiai. Tačiau tai dar nėra oficialu, bet taip – parašai sudėti. Bet apie klubą kol kas negalvoju, nes viskas dar labai toli, o dabar laukia du sunkūs darbo mėnesiai rinktinėje. Visos mintys čia“, - sako M. Pocius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)