Prie tokio šuolio į priekį labiausiai prisidėjo du treneriai – Antanas Sireika ir Joanas Plaza. Pastarasis puolėją treniruos ir kitą sezoną Malagos „Unicaja“ ekipoje.

„Šiems dviem treneriams profesionaliame krepšinyje esu labiausiai dėkingas. Mano geriausi sezonai buvo žaidžiant jų treniruojamose komandose, – portalui sportotv.lt tvirtino M. Kuzminskas. – Todėl tai buvo didelis prioritetas, renkantis „Unicają“. Tikiuosi, kad mūsų ryšis su treneriu išliks ir toliau, o man taip pat gerai seksis žaisti Malagoje“.

M. Kuzminskas yra vienas iš nedaugelio krepšininkų, kuris niekada neatsisakys duoti interviu ar suraityti autografą gerbėjui. Pasak jo, toks nuoširdumas kartais trukdo aikštelėje.

„Šios savybės išliko iki šiol, todėl ir dabar man yra sunkiau rungtyniauti. Pavyzdžiui, mano broliui karjera dėl to nesusiklostė taip gerai, kaip galėjo. Tačiau tai nėra toks dalykas, kurį galėtum lengvai pakeisti, – tvirtino vilnietis. – Viskas prasidėjo nuo mano auklėjimo. Džiaugiuosi, kad kiti mane vertina kaip žmogų, nes tai mano gyvenime yra svarbiausia“.

Aukštaūgis sportotv.lt atskleidė, jog ateityje dar tikrai norėtų vienoje komandoje žaisti su savo broliu Sauliumi. Kartu jie rungtyniavo 2008-2009 m., kuomet gynė „Šiaulių“ garbę.

„Tie metai tikrai buvo išskirtiniai. Man tai buvo pirmi metai aukštame lygyje, todėl brolio buvimas šalia labai padėjo. Visą laiką jaučiau užnugarį. Aikštelėje taip pat buvo smagu kartu žaisti. Norėčiau kada nors ateityje, kad ir mėgėjų lygoje, žaisti vienoje komandoje su broliu“, – atviravo M. Kuzminskas.

„Esu savotiškas šalies patriotas. Kol galėsiu žaisti, tol niekada neatsisakysiu padėti Lietuvos rinktinei, – pareiškė M. Kuzminskas. – Tai yra viena iš mano svajonių – atstovauti nacionalinei komandai. Norėtųsi, kad tas užrašas „Lietuva“ būtų ant mano marškinėlių ir per oficialias rungtynes“.

M. Kuzminskas su sportotv.lt taip pat kalbėjosi apie kitą sezoną Malagoje, nemėgstamas asmenybes, atostogas Kuboje ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)