Tiesa, po dvikovos mūsiškiai nebuvo patenkinti savo pasirodymu ir teigė, kad brazilai jiems pravedė nemažai pamokų.

„Jau ne pirmas rungtynes pradedame duobe. Per antrą kėlinį išvis pelnėme tik 7 taškus. Nežinau, kodėl taip yra. Jie susikrovė tą pranašumą, todėl antroje pusėje mums teko dar labiau stengtis ir kovoti. Labai smagu nugalėti tokią komandą kaip Braziliją, ypač todėl, kad ji turi stiprią priekinę liniją. Manau, brazilai parodė, kad mums reikia ruoštis fiziniam krepšiniui. Vienas teisėjas buvo iš būsimo pasaulio čempionato, taigi galėjome pamatyti, koks bus traktavimas Ispanijoje. Taigi mums reikia labiau vieni kitus mušti per treniruotes“, – kalbėjo Donatas Motiejūnas.

„Rungtynės kokybiškai gal ir buvo prastos, bet antroje pusėje parodėme charakterį ir į jų kontaktus atsakėme savo kontaktais. Mums labai trūko drausmės puolime, o pradžioje – ir gynyboje. Bet vis tiek turime tą pergalytę, kuri gali ir nėra labai svarbi, tačiau maloni. Šiandien mums trūko tokio šviežumo, nes į aikštę įžengėme lyg miegodami. Gal čia dėl to, kad iki šiol visas rungtynes žaisdavome 19-20 val., o dabar teko anksčiau. Bet negali būti taip, kad pradedame žaisti, tik tada, kai mums dega šikna ir varžovai jau pirmauja 15 taškų“, – pyktelėjo Mantas Kalnietis.

„Brazilai buvo vieni stipriausių mūsų varžovų per pasiruošimo ciklą. Jie pradėjo labai energingai, tačiau pritrūko jėgų gale – gal ir dėl adaptacijos, nes neseniai atskrido į Europą. Taigi pasivijome juos ir laimėjome, nes ėmėme agresyviai gintis, keisti ginamaisiais ir dalintis kamuoliu“, – pergalės nesureikšmino Jonas Mačiulis.

„Labai sunkios rungtynės, ypač jų pabaiga. Svarbiausia, kad padarėme išvadas po pirmos pusės ir išplėšėme pergalę. Tai bus stipriausia komanda, prieš kurią kol kas šiemet žaidėme, tad pradžioje gal kiek ir jų pavardės mus išgąsdino. Vis dėlto mačo eigoje supratome, kad galime prieš juos žaisti“, – džiaugėsi Kšyštofas Lavrinovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)