„Linas Kleiza yra labai paprastas ir ramus, – sakė viena iš laimėjusiųjų konkurso prizą – susitikimą su garsiuoju krepšininku – Marija Krasnovskytė. – Susitikimo metu jis pasakojo mums apie savo asmeninį gyvenimą ir šeimą. Pavyzdžiui, daugelis turbūt pirmą kartą išgirdo, jog krepšininkas turi du brolius.“

Jai pritarė ir kita nugalėtoja – Žiedūnė Aleknaitė, krepšininką apibūdinusi kaip kuklų ir paprastą.

„Labai džiaugiuosi, kad turėjome galimybę ne tik pamatyti Liną Kleizą ir paprašyti jo autografo, bet ir parungtyniauti su juo krepšinio aikštelėje“, – sakė mergina.

Susitikimo metu garsusis krepšininkas prisipažino, kad nevalgo ledų ir nedainuoja duše.

Laimėtojai į Kauną suvažiavo iš įvairiausių Lietuvos miestų: Šiaulių, Kazlų Rūdos, Klaipėdos, Vilniaus, Žemaičių Naumiesčio, Trakų, Panevėžio, Kėdainių ir Joniškio. Konkursą laimėjusius vaikus atlydėję tėveliai taip pat galėjo aktyviai praleisti laiką – dalyvauti mėtymo į krepšį varžybose.

Konkurso finalo metu Urtės Abrasonytės (9 m.), Monikos Stankevičiūtės (13 m.), Gretos Vasiliauskaitės (13 m.), Monikos Dargvainytės (13 m.), Dainoros Vingytės (15 m.), Marijos Krasnovskytės (15 m.), Monikos Jasnauskaitės (19 m.), Žiedūnės Aleknaitės (23 m.), Arvydo Skudros (17 m.) ir Juozo Herkaus Vaznaičio (7 m.) piešiniai buvo pripažinti gražiausiais.

Akciją „Piešiu krepšinį“ organizavo krepšinio gerbėjų bendruomenės „Krepšinio širdis“ įkūrėjas Tomas Tumalovičius kartu su akcijos partneriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją