W. Altmanas visos lietuvių bendruomenės vardu linkėdamas sėkmės įteikė krepšinio kamuolį vaizduojančią stiklo statulėlę su išgraviruotu palinkėjimu pasiekti olimpinį Londoną.

Bendruomenės pirmininkas Jokubas Žiburkus, sveikindamas Lietuvos rinktinę, pasidžiaugė vis stiprėjančiais ryšiais su Lietuva.

„Hjustono universitetas, kuriame mokosi apie 30 000 studentu, jau ne pirmus metus bendradarbiauja su keliomis Lietuvos aukštosiomis mokyklomis, o šiomis dienomis mums pasitaikė unikali proga pamatyti ir susitikti su Lietuvos rinktine“.

Sveikindamas visą Lietuvos rinktinę su Lietuvos krepšinio federacijos prezidentu Arvydu Saboniu priešakyje, J. Žiburkus sukėlė juoko bangą, prisimindamas pirmą pažintį su A. Saboniu.

„Tai buvo, berods, 1986 metais, kai Palangoje vyko pirmas breiko šokio festivalis „Papūga“ ir į tą festivali atvažiavo Arvydas Sabonis. Atvažiavo „Žiguli“ automobiliu (sovietininiais laikais populiariausias SSRS gamintas automobilis - past.) ir man, tuo metu dar labai mažam berniukui, pavyko gauti Arvydo parašą“.

Ši daugiau nei 25-erių metu senumo istorija sukėlė linksmą šurmulį ir tarp rinktinės krepšininkų.

„Gerbiamas Arvydai, ar kada nors galėsime pamatyti koki nors breiko judesiuką?“, - po to linksmai A. Sabonio klausinėjo S. Jasikevičius.

Atsidėkodami už palinkėjimus ir paramą, vyriausiasis rinktines treneris Kęstutis Kemzūra ir kapitonas Robertas Javtokas padovanojo Garbės konsului ir visai bendruomenei krepšinio kamuolį su rinktinės žaidėjų parašais bei komandos marškinėlius.

Rinktinės krepšininkai ir LKF prezidentas Arvydas Sabonis vėliau bendruomenės nariams dalijo autografus ir fotografavosi su gerbėjais.

Daugiau rinktinės gyvenimo akimirkų galite rasti: www.facebook.com/krepsinio.sirdis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją