Lietuvos komanda surengė trumpą 45 min. treniruotę varžybų arenoje, kuri dėl čempionato organizatorių Prancūzijoje kaltės vėlavo net apie 3 val.

Varžybos Lilyje vyks „Pierre-Muroy“ futbolo stadione, kuris specialiai Europos čempionatui yra pritaikytas krepšiniui. Varžybas galės stebėti apie 27 tūkst. žiūrovų.

Primename, kad čempionato organizatoriai apgyvendino Lietuvos rinktinę šalia oro uosto esančiame „Mercure Lille Airport“ viešbutyje, kuris primena prastą bendrabutį. Laimė, be Lietuvos ir Latvijos rinktinių čia gyvena ir visos keturios buvusios B grupės komandos - Serbija, Turkija, Italija ir Ispanija, todėl sąlygos visiems vienodai blogos.

Lietuva savo aštuntfinalio susitikimą žais sekmadienį (rugsėjo 13-ą dieną) su Gruzijos ekipa. Pergalės atveju mūsiškiai antradienį ketvirtfinalyje jėgas išbandytų su kito aštuntfinalio - Italijos ir Izraelio poros nugalėtojais.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruotė

Aštuntfinalio poros:

Šeštadienį žais:

13.00 val. Latvija - Slovėnija;
15.30 val. Graikija - Belgija;
19.30 val. Ispanija - Lenkija;
22.00 val. Prancūzija - Turkija.

Sekmadienį žais:

13.00 val. Kroatija - Čekija;
15.30 val. Serbija - Suomija;
19.30 val. Izraelis - Italija;
22.00 val. Lietuva - Gruzija.

Senojo žemyno pirmenybių finalininkės iškovos tiesioginius kelialapius į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes, o trečią-septintą vietas užėmusios komandos dėl kelialapių į olimpiadą varžysis papildomuose atrankos turnyruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (372)