„Nepaisant pralaimėjimo, lyginant su vakarykštėmis rungtynėmis (rusai trečiadienį 72:74 pralaimėjo Čekijai,- DELFI), mes žengėme žingsnį į priekį. Matosi akivaizdi pažanga. Prieš rungtynes mes vietoje rytinės treniruotės analizavome vaizdo medžiagą - tai turėjo įtakos prastam mūsų pataikymui“, - sakė rusų strategas.

Nepaisant visko, V. Karasiovas buvo patenkintas rungtynėmis. Anot jo, greitas tempas suteikė varžyboms grožio.

„Manau, sutiksite, jog žaidimas buvo daug greitesnis nei praėjusiose rungtynėse (su Čekija,- DELFI). Atakos buvo greitos, lengvai atrasdavome laisvus žmones metimui, tik kad nepataikėme. Sužaidėme nemažai gerų atkarpų. Aišku, lietuviai kontroliavo didžiąją dalį žaidimo, bet aš esu laimingas tuo, ką mačiau aikštėje.

Pralaimėjimo priežastimi įvardyčiau pataikymo procentą. Sunku tikėtis pergalės prieš Lietuvą pelnant vos 50 taškų. Tuo tarpu lietuviai krepšį atakavo daug taikliau ir tai lėmė jų pergalę. Vis dėl to geriau pralaimėti draugiškose rungtynėse nei Europos čempionate“, - rungtynes analizavo V. Karasiovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)