Italės ketvirtfinalyje turėjo progą pasiekti revanšą prieš serbes ir atsiskaityti už nesėkmę 2018 metų pasaulio čempionato finale.

Vis dėlto Serbijos komanda neleido suabejoti savo pranašumu, nugalėdama 3:0 (25:21, 25:14, 25:21).

Į pusfinalį tautietes vedė 2017-2019 metais triskart iš eilės geriausia planetos tinklininke pripažinta Tijana Boškovič. 24-erių 193 cm ūgio žaidėja pelnė beveik pusę komandos taškų – 21 iš 43.

Serbijos moterų tinklinio rinktinė

Jai atsakyti mėgino 15 taškų surinkusi Paola Egonu, tačiau tikslus buvo tik kas trečias 22-ejų nigeriečių kilmės talentės, per olimpiados atidarymo ceremoniją nešusios Italijos vėliavą, smūgis.

I. Sorokaitė ketvirtfinalyje žaidė tik epizodiškai pirmajame sete.

Prieš tai grupės varžybose italės įveikė Rusijos olimpinio komiteto, Turkijos ir Argentinos rinktines, bet nusileido kinėms bei amerikietėms.

Primename, kad I. Sorokaitė į Italiją su šeima persikėlė gyventi būdama 14-os, o Apeninų šalies pilietybę gavo 2013-aisiais.

Florencijos „Il Bisonte Firenze“ klubui atstovaujanti 33-ejų kaunietė 2019-aisiais pelnė Europos pirmenybių bronzos medalį.

Olimpinės vicečempionės serbės žaidynių pusfinalyje penktadienį kausis su kita Rio de Žaneiro prizininke JAV komanda, kuri 3:0 nugalėjo Dominikos Respubliką.

Kituose ketvirtfinaliuose Pietų Korėja 3:2 eliminavo Turkiją, o brazilės 3:1 palaužė ruses.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją