LKF vadovai sekmadienį susitiks su FIBA prezidentu prancūzu Yvanu Mainini ir su juo aptars galimybę mūsų šalyje surengti dar vieną milžinišką krepšinio renginį.

„Manau, kad FIBA vadovams turėjo padaryti įspūdį Europos čempionato organizacija ir dalyviams suteiktos sąlygos. Kalbėsimės su FIBA prezidentu ir norėtume turėti galimybę kitąmet rengti atrankos turnyrą“, – basketnews.lt sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Lietuvos rinktinė olimpinėje atrankoje dalyvaus užsitikrinusi mažiausiai šeštą vietą Europos čempionate. Atrankoje Senajam žemynui iš viso rezervuotos keturios vietos.

Olimpinį atrankos turnyrą, kuris dabartinio formato bus rengiamas tik antrą kartą, teoriškai pretenduoja surengti visos dalyvaujančios komandos. Norą organizuoti šias varžybas jau yra išreiškusi Venesuela ir Puerto Rikas.

Olimpinis atrankos turnyras, kuriame paaiškės likusių trijų kelialapių į Londoną savininkės, bus surengtas liepos 2-8 dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją