Latvės ketvirtadienio rytą patyrė pralaimėjimą moterų varžybų pusfinalio etape. Jos 21:23, 13:21 nusileido australių duetui – 27-erių Mariafei Artacho ir 29-erių Taliquai Clancy.

Dėl bronzos ankstų penktadienio rytą latvės žais su Šveicarijos atstovėmis Joana Heidrich ir Anouk Verge-Depre, kurios pusfinalyje 12:21, 11:21 nusileido April Ross ir Alix Klineman iš JAV.

Ketvirtadienio popietę į paplūdimio tinklinio finalą bandys prasibrauti Latvijos vyrų duetas Martinas Plavinis ir Edgaras Točas. Jie 15 val. žais su norvegais Andersu Berntsenu Molu ir Christianu Sandlie Sorumu.

Latvijos olimpinė delegacija, kurią sudaro 33 asmenys, Tokijo olimpinėse žaidynėse jau yra iškovojusi du medalius. Auksą laimėjo vyrų trijulių krepšinio rinktinė, bronzą – sunkiaatletis Artūras Plesniekas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)