109-ą pusfinalio rungtynių minutę pasižymėjęs M. Mandžukičius nubėgo švęsti prie fotografų, o iš paskos atskubėję komandos draugai kartu su įvarčio autoriumi užgriuvo ant netoliese dirbusių fotografų.

Vienas iš jų – Y. Cortezas pasitraukti nespėjo, tad galėjo pajusti visą triumfo akimirkos svorį.

Net ir atsidūręs po kroatų žaidėjų kupeta, meksikietis nepasimetė ir toliau dirbo savo darbą – futbolininkai atsitraukdami atsiprašydami tapšnojo jam per petį, apkabino, o Domagojus Vida nepagailėjo stipraus bučinio.

„Keičiau objektyvą, kai žaidėjai pasileido bėgti manęs link, – pasakojo Y. Cortezas. – Netrukus jie visi užgriuvo. Tai buvo beprotiškas momentas, jie buvo apimti euforijos ir netrukus pastebėjo, kad po jais esu aš“, – pasakojo sužeidimų išvengęs fotografas.

„Jie klausė manęs, ar viskas gerai. Vienas pakėlė mane, o kitas pabučiavo“, – šypsojosi Y. Cortezas.

Kroatijos rinktinė sekmadienį pasaulio futbolo čempionato finale žais su Prancūzija, o dėl trečios vietos šeštadienį kovos Belgija ir Anglija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)