„Olimpinės atrankos turnyre Venesueloje žaidžiau neturėdamas draudimo, o dabar dėl to nebereikės sukti galvos. Žinoma, turėdamas kontraktą į Londoną išvažiuosiu geresnės nuotaikos”, – sakė krepšininkas, didžiąją praėjusio sezono dalį praleidęs dėl kelio traumos.

Atėnuose J. Mačiulis įsilies į naujai buriamą ekipą su Željko Obradovičių stratego poste pakeitusiu Argyriu Pedoulakiu priešakyje.

Prieš priimdamas graikų pasiūlymą, lietuvis konsultavosi su buvusiu ilgamečiu „Panathinaikos“ įžaidėju ir komandos draugu Lietuvos rinktinėje Šarūnu Jasikevičiumi.

„Su Šaru apie tai truputį kalbėjome, bet kiekvieno žaidėjo situacija būna skirtinga. Kiekvienas turi savo vaidmenį, kiekvienas savaip adaptuojasi. Todėl patarimų paklausti galima, bet dar neaišku, ar jie bus naudingi. Tiesiog „Panathinaikos“ pasiūlymas buvo pats geriausias ir priimtiniausias”, – pagrindinę savo pasirinkimo priežastį nurodė J. Mačiulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)