25-erių klaipėdietis A. Didžbalis į Lietuvą grįžta ketvirtadienį. Vilniaus oro uoste jo sutiktuvės numatomos keliolika minučių prieš vidurnaktį.

Ir po jų sportininkas neturės pakankamai laiko pailsėti, nes penktadienį laukia dar viena maloni procedūra – pasirodyti ir iškovotą medalį parodyti miniai klaipėdiečių, kurie nekantriai laukia A. Didžbalio, kad galėtų jį pasveikinti, pagirti, padėkoti už suteiktas geras emocijas.

Organizuoti A. Didžbalio, jo trenerio Bronislavo Vyšniausko ir kineziterapeuto Eugenijaus Vizbaro sutiktuves Klaipėdoje pirmasis suskubo buvęs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas.

Pats ketveriose vasaros olimpinėse žaidynėse dalyvavęs buvęs sportininkas, šiuo metu paniręs į verslą, netramdė džiaugsmo dėl pirmą kartą Lietuvos sunkiosios atletikos istorijoje iškovoto bronzos medalio.

„Šis pasiekimas įrodo, jog Lietuvos sunkiaatlečiai yra teisingame kelyje. Be to, auga puikus, perspektyvus jaunimas. Kai prisimenu, kaip prieš daugelį metų su tėvu (B. Vyšniausku – DELFI) pradėjome treniruotis, kokios prastos buvo sąlygos, sunku ir patikėti, jog Lietuva dabar yra pasaulio sunkiosios atletikos elite. Mažiausiai ką visi galime padaryti, tai ateiti į Aurimo sutiktuves ir nuoširdžiai jam bei jo komandai padėkoti“, – kalbėjo R. Vyšniauskas, kurio geriausias pasiekimas olimpinėse žaidynėse buvo iškovota penktoji vieta.

Olimpiečio sutiktuvės vyks penktadienį, 12 val., prie kavinės „Vyšnia“ (H. Manto g. 1), kurią įkūrė R. Vyšniauskas.

A. Didžbalį, B. Vyšniauską, E. Vizbarą sveikins, ąžuolo vainikus jiems kabins Klaipėdos valdžios ir sporto atstovai, kolegos sportininkai, draugai.

Sutiktuvės bus išties linksmos. Jose koncertuos Vilius ir Violeta Tarasovai, grupė „Man-go“ ir Stepas Januška.

„Aurimui ruošiu vieną ypatingą staigmeną. Žinau, kad jam labai patiks, kad jis jos nusipelnė, tačiau negaliu išduoti, kas tai, nes juk tai yra staigmena“, – intrigavo R. Vyšniauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)