Jau ne pirmą sykį sirgalius savo išvaizda aplink pirštą apsukantis Neymaro antrininkas Eigonas Oliveira didelio dėmesio susilaukia ir Katare.

Rungtynių dieną įvykęs jo pasivaikščiojimas po šalies sostinės Dohos gatves vėl kėlė ažiotažą, žmonės veržėsi fotografuotis su „žvaigžde“, o dieną prieš rungtynes apsigavo net ir stambus JAV sporto žiniasklaidos kanalas „FOX Soccer“, savo Twitter paskyroje publikavęs po Katarą vaikščiojančio E. Oliveiros nuotrauką.

Netrukus amerikiečiams teko pripažinti savo klaidą ir ją paversti juokais. „Neymaras turi labai įtikinamai atrodantį antrininką“, – iš savo klaidos pasijuokė amerikiečiai.


Neymaro antrininkas

E. Oliveira natgi apsilankė stadione, taip sukeldamas chaotišką šurmulį tarp Brazilijos futbolo aistruolių. Žmonės veržėsi link antrininko norėdami pasidaryti asmenukes.

Pranešama, kad susipainiojo net ir stadiono apsauga, leidusi Neymaro antrininkui vaikščioti tokiose zonose, į kurias patenka tik specialias akreditacijas turintys čempionato dalyviai. Dėl kilusio ažiotažo vyras buvo išvesdintas iš stadiono.


E. Oliveira iš tiesų turi daug panašumų su Neymaru, nešioja identišką futbolininkui šukuoseną, aksesuarus ir yra pasidaręs tokias pačias tatuiruotes. Įvairiuose socialiniuose tinkluose jis turi daugiau nei milijoną sekėjų.

Brazilijos rinktinė pirmadienio rungtynes prieš šveicarus laimėjo 1:0 ir užsitikrino kelialapį į čempionato aštuntfinalį.

Manoma, kad tikrasis Neymaras į rikiuotę ir sugrįš būtent aštuntfinalyje. Likusias grupės rungtynes su Kamerūnu puolėjas tikrai praleis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją