„Slidūs labai įspūdžiai. Tikrai trukdė, bet negali visko nurašyti ant salės. Tačiau tai maišė“, - sakė J. Valančiūnas.

Po susitikimo vyriausiasis rinktinės treneris Jonas Kazlauskas teigė, J. Valančiūnas primiršo kaip reikia žaisti du prieš du. Pačio „centro“ teigimu, jam reikia laiko apsiprasti.

„Tam ir mokomės, nauja komanda, nauji žaidėjai - reikia priprasti. Aš čia tik savaitę. Jaučiasi skirtumas grįžus iš NBA. Keistai jaučiausi, kai gynyboje galėjau stovėti daugiau nei tris sekundes“.

Patį krepšininką labiausiai sužavėjo žaidimas prie savų aistruolių.

„Žiaurus malonus. „Kaifavau“, kai girdėjau palaikant rinktinę ir skambant himnui. Tikrai buvo smagu“, - džiaugėsi J. Valančiūnas.

Tuo tarpu M. Kuzminskas pripažino, kad rinktinė sužaidė labai prastas rungtynes.

„Turėjome lygias sąlygas su varžovais, tad nereikia teisintis. Sužaidėme labai prastai, bet turime laiko ir viskas bus gerai“.

Daugiausiai kritikos žaidėjas turėjo Kauno sporto halės dangai ir joje tvyrojusiam karščiui.

„Aš manau, kad visi pastebėjo, jog žaisti buvo labai sunku. Atrodo laisvas stovi, nori mesti tritaškį, bet bijai, nes nelies lanko. Kamuolys buvo toks slidus. Vietomis tikrai reikėjo saugotis, jausmas toks, kad ant ledo“, - pokalbį po asmeniškai sėkmingų (13 taškų) rungtynių baigė puolėjas M. Kuzminskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)