Po ilgo NBA sezono, kuriame jis kartu su Toronto „Raptors“ komanda pateko į atkrintamąsias varžybas (pirmame rate 3:4 nusileido Bruklino „Nets“ klubui), 213 cm ūgio ir 111 kg svorio aukštaūgis buvo trumpam grįžęs į gimtinę. Kiek pailsėjęs ir atšokęs vestuves (birželio 21 dieną bažnyčioje prisiekė amžiną meilę savo mylimajai Eglei Ačaitei) J. Valančiūnas vėl išskrido į JAV. Čia jis dirbo pagal individualią treniruočių programą.

Jonas Valančiūnas ir jo fizinio rengimo treneris

„Be abejo turėsime jam skirti dėmesio, turėsime mokyti tų dalykų, kuriuos patys čia prisiminėme, pakartojome“, - ketvirtadienio rytinėje treniruotėje apie J. Valančiūną kalbėjo rinktinės treneris Jonas Kazlauskas.

Šalies krepšininkai pasiruošimo ciklą pradėjo liepos 7 dieną Palangoje ir jau sužaidė ketverias draugiškas rungtynes. Lietuvos komanda dukart – 81:54 ir 82:51 sutriuškino gruzinus, 93:74 nugalėjo latvius ir 90:81 įveikė suomius.

Artimiausi mūsiškių kontroliniai susitikimai – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiančiame turnyre. Rugpjūčio 8 dieną lietuviai žais su ukrainiečiais, 9-ą – su suomiais ir 11-ą – su australais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)