Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinėje žaidė 15 taškų surinkęs Jonas Mačiulis. Anot krepšininko, net ir pralaimėjus Lietuvos rinktinei tai buvo naudingos rungtynės.

„Graikai žaidžia protingą krepšinį su specifinėmis užtvaromis, užkirtimais. Galėjome pažaisti kitokio stiliaus krepšinį, tad mačas buvo naudingas“, - teigė Jonas.

„Pradžia buvo įtempta, nervinga, darėme vaikiškas klaidas ir gynyboje, ir puolime. Po to įsidrąsinome ir pamatėme, kad jie taip pat turi problemų. Gerai po krepšiais žaidė Jonas Valančiūnas ir Antanas Kavaliauskas. Supratome, kad galime žaisti ir išsiveržėme į priekį. Bet kelios mažos klaidelės ir pabaigą graikai sužaidė geriau“, - sakė J. Mačiulis.

Paulius Jankūnas taip pat pažymėjo, kad nugalėtoją lėmė smulkmenos. „Pradėjome prastai, bet po to pavyko varžovus pavyti. Rungtynių baigtį lėmė kelios gynybos klaidos. Keleto smulkių dalykų nepadarėme ir laimėti nesugebėjome“, - sakė Paulius.

„Pralaimėjus sunku sakyti, kad sužaidėme vienas geriausių rungtynių. Ir tų klaidų mažiau buvo, ir vienas kitą labiau suprantame. Perspektyva yra, reikia žaisti komandinį žaidimą ir viskas bus gerai. Atėnuose žaidėme su rimtomis komandomis. To reikėjo prieš važiuojant į Rygą. Tik sunkiomis minutėmis žaidžiant su geromis komandomis taškas į tašką priprantama prie įtampos“, - aiškino P. Jankūnas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)