Trenerio manymu tokį žaidimą lėmė tai, kad jauni žaidėjai pervertino savo galimybes ir prasta salės danga.

„Štai, kas gaunasi, kai jauni žaidėjai pervertina galimybes. Pamatėme blogus sprendimus. Žaidėjų šoką suklydus ir vietoje krepšinio kažką kitą. Vakar (pirmadienį - DELFI) Donatas Motiejūnas buvo vienoks, šiandien - kitoks, kaip ir kiti žaidėjai. Negalime likti patenkinti po tokių rungtynių. Mažas atsiprašymas - salė buvo neparuošta, buvo sudėtinga žaisti. Galvojome tik, kad žaidėjai negautų traumos“.

J. Kazlauskas liko nepatenkintas ir Lino Kleizos nesportiniu elgesiu ir teigė, kad taip elgtis negalima, kad ir koks žaidėjas bebūtum. Didžiausią galvos skausmą lietuvių strategui kelia įžaidėjų ir perdavimų problema.

„Mane labiausiai jaudina perdavimų kultūra, nejaugi mes nebemokame perduoti kamuolio? Kažkas baisaus... Šiandien viskas nesigavo. Kas bus, kai žaisime prieš 15 tūkstančių žiūrovų? Kaip tada sugebėsim perduoti kamuolį?“.

Kalbėdamas apie naudingiausiai rungtyniavusį Joną Valančiūną, treneris turėjo priekaištų ir jam.

„Iš Jono jūs labai daug norite, jis dar nėra tas žaidėjas, kuris gali visus išvartyti. Jis primiršęs, kaip žaisti du prieš du, nes buvo išnaudojamas kitaip. Pas jį yra daug noro, kaip ir pas Donatą. Bet tą norą turime valdyti“, - savo pastebėjimus užbaigė Lietuvos rinktinės strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)