Beveik po visų pergalių rinktinės treneris Jonas Kazlauskas savo auklėtiniams pažerdavo daugybę priekaištų. Tačiau nepaisant pralaimėjimo Liublianoje, treneris liko patenkintas tuo, ką matė aikštėje.

„Pralaimėti nenorėjome, stengėmės. Labai gerai, kad žaidėme pilnoje salėje, buvo geras varžovas. Išryškėjo kai kurie dalykai, kuriuos reikia taisyti. Bet turinys, kuris buvo aikštelėje, mane tenkino“, - sakė J. Kazlauskas.

„Kroatijoje taip pat bus labai sunkios rungtynės. Bet mes prieš čempionatą to ir norime. Po to reikės mažinti treniruočių krūvius, kad čempionato pradžioje būtume geroje sportinėje formoje“, - teigė treneris.

Darjušas Lavrinovičius džiaugėsi komandiniu rinktinės žaidimu mače su slovėnais: „Mes tikrai kovojome kaip komanda. Galbūt ne viskas sekėsi, bet turime kuo pasidžiaugti. Turime suprasti, kad nesame nenugalimi“.

„Turime žaisti ramiau lemiamais momentais. Kovėmės iki pabaigos ir neleidome jiems mūsų sudaužyti. Matėme, dėl kokių dalykų jie laimėjo. Pralaimėjimas turėtų būti naudingas, negalvosime kad esame labai geri“, - sakė Jonas Mačiulis.

Mantas Kalnietis: „Rungtynės buvo naudingos - žiūrovai prieš mus, teisėjai taip pat prieš mus. Visas turnyras Liublianoje mums buvo išties naudingas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (157)