„Visi žaidėjai, kurie yra čia, pretenduoja į komandos sudėtį. Tą ir komandai sakiau nuo pat pradžių. Kadangi yra taisyklės, nurodymai iš aukščiau, aš turėjau kažką duoti, bet man visi 13 žaidėjų pretenduoja į komandą. Tą sakiau tada ir kartoju dabar“, – po draugiškų rungtynių su Australija basketnews.lt teigė J. Kazlauskas.

V. Kariniauskas lietuvių pergale 81:68 pasibaigusiame mače San Paule (Brazilija) vėl nebuvo statistas. Įžaidėjas aikštėje praleido 12 min., per kurias pelnė 3 taškus ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Tuo metu ant atsarginių suolo buvo palikti Adas Juškevičius, Edgaras Ulanovas ir Robertas Javtokas.

Paskutinę progą pasirodyti treneriui prieš Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių pradžią krepšininkai turės sekmadienį.

20.30 val. Lietuvos laiku lietuviai draugiško turnyro finale susitiks su Brazilija, kuri antrajame pusfinalyje 91:52 (19:10, 28:12, 22:11, 22:19) sutraiškė Kiniją.

Sekmadienio rungtynės veikiausiai taps katės ir pelės žaidimu: abi komandos olimpiadą pradės vienoje grupėje, tad norės išlaikyti paslapčių savo žaidime.

„Reikia gerai pagalvoti, kaip žaisime su Brazilija. Norisi gerų rungtynių, bet, be abejonės, abi komandos žinos, kad olimpiadoje dar kartą susitiksime. Tos rungtynės bus kitokios nei buvo šiandien“, – pabrėžė J. Kazlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)