Su K. Lavrinovičiu ketinama kalbėtis po komandos susirinkimo, kuriame dalyvavo visi trenerių štabo atstovai ir žaidėjai.

Tiesa, D. Lavrinovičius patikino, jog jo brolis jau artimiausiomis dienomis taip pat prisijungs prie komandos draugų. Šiuo metu K. Lavrinovičius yra Permėje (Rusija) pas besilaukiančią žmoną.

„Vanagupės“ viešbutyje pirmadienį pirmasis pasirodė Martynas Gecevičius, vienas po kito pro duris žengė ir kiti krepšininkai bei treneriai.

Išvaizdą kiek pakeitęs ir tankią barzdą užsiauginęs Linas Kleiza jau spėjo išmėginti viešbučio lovą, kadangi į Palangą atvažiavo kiek anksčiau.

Priešingai nei pasveikti po peties traumos nespėjęs Paulius Jankūnas, Martynas Pocius stovykloje dalyvaus – praėjusią savaitę jis Kaune sėkmingai perėjo medicininę apžiūrą.

Į viešbutį M. Pocius atvyko kartu su žmona Viktorija Kunauskaite bei šeimos augintiniu - škotų terjerų veislės Knopke.

Šuniuką atsivežė ir Robertas Javtokas su antrąja puse Vilma bei nenuilstantis rinktinės talkininkas Juozas Petkevičius - iš jo glėbio kiek nusigandęs į aukštaūgius krepšininkus dairėsi mopsas Monė.

Mindaugą Kuzminską atlydėjo jo draugė Eglė Andreikaitė, tuo tarpu neseniai vedęs Renaldas Seibutis, Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis, Donatas Motiejūnas, Tomas Delininkaitis atkeliavo vieni.

Šiuo metu Kazanėje (Rusija) su Lietuvos studentų rinktine universiadoje dalyvaujantis Adas Juškevičius turėtų atvykti savaitės pabaigoje, kartu su juo į Palangą veikiausiai keliaus dar bent vienas ar keli studentų komandos žaidėjai.

Į stovyklą porą savaičių vėluos ir Jonas Valančiūnas, dalyvaujantis NBA vasaros lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (367)