Lietuvis šeštadienio vakarą pirmajame pusfinalyje distanciją įveikė per 59,80 sek. Ir savo plaukime užėmė penktąją vietą.

„Net nenoriu žiūrėti. Tiesiog nenoriu“, - prieš antrą pusfinalio plaukimą sakė G. Titenis. Plaukiko nuojauta neapgavo – galutinėje įskaitoje jis liko 10-as ir į finalinį aštuonetą nepateko.

„Nepasisekė plaukimas – beveik sekunde pasibloginau savo asmeninį rezultatą. Likau už finalo ribų“, - sakė G. Titenis.

Tiesa, sportininkas kol kas nerado priežasčių, ką padarė ne taip.

„Viskas atrodė lyg ir gerai. Ryte buvo sunku, o vakare pradžią norėjau padaryti lengviau ir norėjau geresnio finišo. Deja, jėgų atrodo liko, bet... Norėjau finalo, bet ką padarysi. Taktika buvo pradėti lėčiau, o antrą dalį pagreitėti. Dar laukia estafetė, 200 metrų, tačiau ši rungtis buvo mano pagrindinė“, - apgailestavo G. Titenis.

Greičiausias vėl buvo britas Adamas Peaty (57,62 sek.), antras – amerikietis Cody Milleris (59,05 sek.), trečias – pietų afrikietis Cameronas van der Burghas (59,21 sek.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)