Patyrusio futbolininko manymu, komandos yra apylygės, tad sekmadienio susitikimas garantuoja intrigą.

„Galvoju, kad bus įtemptos ir labai lygios rungtynės. Nė viena komanda nėra favoritė, o abi ekipos stengiasi susigrąžinti per pastaruosius kelerius metus prarastą prestižą“, – samprotavo G. Buffonas.

Šio ketvirtfinalio susitikimo nugalėtojas pusfinalyje birželio 28-ą dieną kovos su Vokietijos futbolininkais. Anot G. Buffono, tiek Italijai, tiek Anglijai – kuri bepatektų į pusfinalį – jame tektų smarkiai pagerinti žaidimą.

Ispanija dviem žingsniais lenkia visus, o Vokietija – vienu. Nesame stipriausia komanda, tokia yra realybė. Tačiau tai nereiškia, kad žaisdami su vokiečiais ar ispanais neturėtume šansų“, – italo žodžius cituoja espnfc.com.

Italijos rinktinės vyriausiasis treneris Cesare Prandelli rungtynių išvakarėse atsisakė paskelbti, kuris puolėjas šįkart žais starto sudėtyje: Mario Balotelli ar Antonio Di Natale. Jis taip pat tikino, kad treniruotės metu šiek tiek susižeidęs Thiago Motta „teoriškai žaisti gali“.

„Th. Motta turi raumenų problemų, bet jis treniruojasi su visais ir teoriškai žaisti gali. Jis labai veržiasi į aikštę“, – pažymėjo strategas, taip pat sutikęs ir su G. Buffono žodžiais.

„Pritariu G. Buffonui – mes nesame stipriausia turnyro komanda. Bet norime tokia tapti. Per paskutinius dvejus metus progresavome ir šį tą pasiekėme. Dabar reikia sėkmingai pasirodyti kovose su stipriausiais varžovais“, – spaudos konferencijoje kalbėjo C. Prandelli.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)