Galutinis dvyliktukas paskelbtas po to, kai draugiškose rungtynėse JAV krepšinio žvaigždės rezultatu 112:86 (24:24, 28:23, 35:20, 25:19) nugalėjo Puerto Riko komandą.

JAV rinktinei Stephenas Curry pelnė 20 taškų, Jamesas Hardenas ir Rudy Gay`us - po 13, Kennethas Fariedas ir Klay'us Thompsonas - po 12, Kyrie Irvingas - 11.

Puerto Riko komandos gretose išsiskyrė Jose Barea (16 tšk.), Carlosas Arroyo (15) ir Ricardo Sanchezas (10).

„Pasirinkti dvylika žaidėjų buvo labai sunku, nes turėjome itin stiprią sudėtį. Judame pirmyn ne tik su į dvyliktuką įtrauktais žaidėjais, bet su visa grupe. Treneriai nori padėkoti žaidėjams, kurie nepateko į galutinę sudėtį. Man labai patinka dabartinė komanda. Manau, kad turime stiprų kolektyvą, kuris bus itin pajėgus gynyboje“, - teigė M. Krzyzewskis.

Galutinė JAV rinktinės sudėtis:

Derrickas Rose'as, Stephenas Curry, Kyrie Irvingas, Klay'us Thompsonas, DeMaras DeRozanas, Jamesas Hardenas, Rudy Gay'us, Kennethas Fariedas, Anthony Davisas, Masonas Plumlee, DeMarcusas Cousinsas, Andre Drummondas.

C grupėje amerikiečių laukia Turkijos, Suomijos, Naujosios Zelandijos, Ukrainos ir Dominikos Respublikos rinktinės.

Rugpjūčio 26 dieną JAV nacionalinė komanda Ispanijoje sužais paskutinį kontrolinį mačą su Slovėnijos rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)