22-ejų metų futbolininkas per visas trejas rungtynes pasižymėjo po kartą ir taip prisidėjo prie užtikrinto kolumbiečių patekimo į aštuntfinalį – trys pergalės iš trijų galimų, įvarčių santykis 9:2 ir pirma vieta grupėje. „Monaco“ klubui priklausantis saugas dar atliko du rezultatyvius perdavimus komandos draugams.

Įspūdingiausią pasirodymą kol kas J. Rodriguezas surengė paskutiniame C grupės mače su japonais, kai aikštėje pasirodęs tik antrame kėlinyje pelnė įvartį ir atliko du rezultatyvius perdavimus.

Iš viso J. Rodriguezas prisidėjo net prie septynių iš devynių saviškių įvarčių čempionate!

DELFI primena, kad rezultatyviausio žaidėjo lenktynėse kol kas pirmauja Neymaras, Lionelis Messi ir Thomas Muelleris, pasižymėję po keturis kartus.

FIFA sudarė kiekvieno žaidėjo reitingus, o didžiausias jis yra būtent pas J. Rodriguezą (9,79).

Žemesnėje pozicijoje rikiuojasi kroatas Ivanas Perišičius (9,74), brazilas Davidas Luizas (9,69), prancūzas Karimas Benzema (9,65), olandas Arjenas Robbenas (9,62), belgas Danielis van Buytenas (9,58), šveicaras Xherdanas Shaqiri (9,55), brazilai Neymaras (9,52) ir Thiago Silva (9,5) bei prancūzas Mamadou Sakho (9,47).

Aštuntfinalio kovos Brazilijoje prasideda jau šeštadienį. Kolumbijos rinktinės su J. Rodriguezu priešakyje varžove bus Urugvajaus komanda.

Jamesas Rodriguezas

Jamesas Rodriguezas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)