Rungtynėse dėl pirmos vietos olimpinės atrankos turnyro A grupėje Graikijos krepšininkai tris su puse kėlinio negalėjo pabėgti nuo varžovų iš Karibų jūros salos, bet tuomet spurtavo ir laimėjo mačą 98:84.

Graikų pergalė reiškė, kad E. Zouros auklėtiniams ketvirtfinalyje teks susitikti su B grupėje įkandin lietuvių finišavusiais Nigerijos atstovais, o Puerto Riko komandai – su Kęstučio Kemzūros vadovaujama ekipa.

„Lietuvos rinktinė turi užtektinai kokybės, talento ir gerų žaidėjų, kad laimėtų. Esu tikras, kad Lietuvos treneriai, žiūrėdami mūsų rungtynes su Puerto Riku, pamatė daug naudingų dalykų. Juk jūsų trenerių štabas – aukščiausios kvalifikacijos, ir viską puikiai supranta“, – neabejojo E. Zouros.

Kita vertus, kalbėdamas su DELFI, treneris iš Graikijos negailėjo pagyrų ir lietuvių varžovams.

„Puerto Rikas – labai gera komanda, turinti puikius gynėjus Jose Barea ir Carlosą Arroyo, o kartu ir nestokojanti ūgio. Ketvirtfinaliuose visiems bus labai sunku, taip pat ir lietuviams bei graikams. Negalėčiau pasakyti, kad mes labai džiūgautume išvengę Lietuvos, nes lengvų rungtynių vis tiek nesitikime. Juk Nigerija pranoko lietuvius, nedaug trūko, kad būtų įveikusi ir Venesuelą“, – samprotavo E. Zouros.

Primename, kad Lietuvos ir Puerto Riko rinktinės Karakase susikaus naktį iš penktadienio į šeštadienį, 3 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)