Specialioje Europos krepšinio čempionatui skirtoje rubrikoje kasdien rasite visas naujausias žinias, komentarus, išskirtinius interviu ir vaizdo reportažus, galėsite sekti rezultatus iš visų „Eurobasket 2015“ arenų gyvai, susipažinti su turnyro tvarkaraščiu, komandomis, žaidėjais ir nuolat atnaujinama čempionato statistika.

Po kiekvienų Lietuvos rinktinės rungtynių pateiksime jums krepšinio komentatoriaus Vaido Čeponio paruoštą analizę, o dar daugiau specialistų nuomonių, įžvalgų ir netikėtų rakursų išvysite specialioje tiesioginėje čempionato laidoje „Du prieš du“, kurią DELFI.tv tiesiogiai transliuos kasdien 11 valandą. Pateikti savo mintis ar klausimus joje galėsite ir jūs.

Be to, pranešime jums viską, kas vyksta ne tik arenose, bet ir greta jų. Laukite prisiekusio krepšinio aistruolio Šarūno Gustainio dienoraščio įrašų ir vaizdo medžiagos apie Lietuvos fanų armijos žygį.

Jono Kazlausko komanda pasiryžusi dovanoti jums pergales, o mes pasirūpinsime, kad krepšinio fiesta būtų turininga ir nepamirštama.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)