Kaip ir 2011 metų Europos čempionate Lietuvoje, taip ir draugiškose rungtynėse vėl stipresni buvo ispanai. Jie laimėjo rezultatu Ispanija - Prancūzija 85:76 (18:18, 16:15, 27:26, 24:17).

Tačiau verta pažymėti, kad šiose rungtynėse Prancūzijos rinktinės treneris turėjo verstis be savo lyderio Toni Parkerio pagalbos.

Nugalėtojams 13 taškų pelnė lietuvių „numylėtinis“ Rudy Fernandezas. Po 12 taškų pridėjo Sergio Llullas, Sergio Rodriguezas ir Marcas Gasolis.

Prancūzijos nacionalinės komandos gretose rezultatyviausiai žaidė atitinkamai 17 ir 16 taškų surinkę Nicolas Batumas ir Mickealis Gelabele, 13 taškų įmetė Nando de Colo.

Komandos dar kartą sužais pirmadienį.

Ispanijos krepšininkų varžovais pirmenybių Slovėnijoje C grupėje bus Lenkijos, Slovėnijos, Kroatijos, Čekijos bei Gruzijos rinktinės.

Tuo tarpu Prancūzija žais A grupėje kartu su Ukrainos, Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Izraelio ir Belgijos komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)