Nuo praėjusio šeštadienio Kopenhagos ligoninėje gulėjusi Danijos rinktinės žvaigždė jaučiasi gerai, tai jam leido palikti gydymo įstaigą.

Futbolininkas penktadienį aplankė komandą, o dabar laiką leis su šeima, praneša BBC.

„Geras jausmas pamatyti komandą. Smagu buvo susitikti su vaikinais po ketvirtadienio fantastiškos kovos su belgais. Nereikia nė sakyti, jog linkiu sėkmės ekipai pirmadienio mače su Rusija.

Operacija praėjo sėkmingai, atsižvelgiant į aplinkybes, jaučiuosi gerai“, – teigė Ch. Eriksenas.

Primename, Ch. Eriksenas aikštėje sukniubo praėjusį šeštadienį baigiantis pirmajam kėliniui Danijos rungtynėse su Suomija. Širdies smūgį patyrusiam žaidėjui atgaivinti prireikė defibriliatoriaus.

Vis dar neaišku, kas laukia Ch. Erikseno ateityje. Formaliai jo sutartis su „Inter“ klubu galioja iki 2024 metų, tačiau panašu, kad danui teks karjeroje daryti posūkį ir rinktis kitą šalį, jei jis nuspręstų toliau žaisti.

Faktas, kad su implantuotu defibriliatoriumi žaidžia ir kiti futbolo profesionalai. Pavyzdžiui, tokį prietaisą turi Daley Blindas, šiuo metu atstovaujantis Nyderlandų rinktinei Europos čempionate.

Nyderlanduose arba Anglijoje profesionalams leidžiama su tokiu prietaisu žaisti vietinėse lygose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)