36-erių metų N. Liberopoulos penktadienį aikštėje Gdanske pasirodė po keitimo ir sužaidė 76-asias rungtynes vilkėdamas graikų marškinėlius.

„Jaučiuosi palaimintas, kad galiu užversti šį lapą būdamas komandoje, kuri man – lyg šeima. Man tai – didelė garbė. Rungtynių pabaigoje nenorėjau palikti aikštės. Dabar palaikysiu rinktinę būdamas jos fanas“, – graikų televizijai emocingai kalbėjo 13 įvarčių rinktinei pelnęs N. Liberopoulos.

Kiek apmaudžiau karjera rinktinėje baigiasi 38-erių K. Chalkiui, kuris dar grupės rungtynėse su Čekija praleido du greitus ir įvarčius ir pats pasiprašė ketimo, o vėliau aikštėje nepasirodė ir per kitas dvejas Graikijos komandos rungtynes. Nepaisant to, vartininkas džiaugėsi pasirodymu Europos čempionate.

„Didžiuojuosi ir esu laimingas, kad prisidėjau prie graikų pastangų pasiekti ketvirtfinalį. Tai buvo vienas geriausių mėnesių mano karjeroje. Tai buvo svajonių finišas Graikijos rinktinėje“, – kalbėjo 32 kartus graikams atstovavęs K. Chalkias.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją