Vis dėl to dauguma rusų sporto aistruolių viešai reiškia nepasitenkinimą dėl šio rezultato. Trečio kėlinio pabaigoje Rusijos rinktinės žaidėjas Fiodioras Tiutinas pelnė įvartį ir išvedė savo komandą į priekį rezultatu 3:2.

Tačiau teisėjai nusprendė peržiūrėti epizodo pakartojimą, kuriame pamatė, kad kelios sekundės prieš tikslų rusų smūgį JAV komandos vartininkas Jonathanas Quickas stumtelėjo vartus.

Pagal taisykles, jeigu vartininkas tai padaro netyčia, jokių sankcijų nėra skiriama, o įvartis nėra įskaitomas. Būtent tokį sprendimą šeštadienio vakarą priėmė teisėjai. Tačiau svetainėje „youtube“ patalpintame vaizdo įrašė matosi, jog amerikietis atbula kaire ranka stumtelėjo vartus.

Tačiau patys Rusijos ledo ritulininkai dėl pralaimėjimo nenusiminė ir tikisi revanšo dar šiose olimpinėse žaidynėse.

„Tai ne pasaulio pabaiga. Buvo puikus mačas. Tikiuosi, kad dar turėsime galimybę žaisti prieš juos čia, Sočyje“, - po rungtynių sakė vienas Rusijos rinktinės lyderių Ilja Kovalčiukas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (792)